آینده خانه‌های هوشمند

شبکه سازی مبتنی بر مش کوالکام؛ آینده خانه‌های هوشمند

شبکه سازی مبتنی بر مش کوالکام؛ آینده خانه‌های هوشمند

طبق اعلام کوالکام، خدمات مربوط به پهنای باند خانگی در حال تغییر هستند و شبکه مش برای پیشبرد این تغییرات لازم است.

مؤسسه‌ی تحقیقاتی گارتنر پیش‌بینی کرده است که تعداد ۸.۴ میلیارد شیء متصل به هم در سال ۲۰۱۷ وجود خواهد داشت که این رقم ۳۱ درصد از سال ۲۰۱۶ بیشتر است. GMSA در حمایت از این گفته، میزان تأثیرگذاری اینترنت اشیا را این‌گونه گزارش کرد:

تا سال ۲۰۲۰ بالغ بر ۵۰ دستگاه اینترنت اشیا در خانه‌ها به هم متصل خواهند بود.

شاید این عدد بزرگ به‌ نظر برسد؛ ولی اگر کمی دقت کنیم متوجه خواهیم شد که بسیاری از وسایل کنونی ما نیز به‌گونه‌ای با هم اتصال دارند؛ تلویزیون‌های متصل به موبایل، یخچال‌های هوشمند، چراغ‌های متصل، سیستم امنیتی مبتنی بر وای‌فای و سایر موارد.

وسایلی که قرار است به‌عنوان ملزومات آینده مطرح شوند، تنها منحصر به وسایل اینترنت اشیا نیستند و قطعا پیشرفت این وسایل به‌گونه‌ای خواهد بود که زندگی را آسان‌تر کند. ما با افزایش قابلیت اتصال، نیاز به زیرساختی خواهیم داشت که قدرت کنترل جریان‌های داده‌ای و دستگاه‌های مختلف را داشته باشد.

در یک نظرسنجی که از ۱۵۰۰ دارنده‌ی روتر وای‌فای کوالکام در انگستان، فرانسه، و آلمان به عمل آمد؛ ۵۰ درصد افراد گفتند که از یک دستگاه در سه اتاق مختلف به‌طور همزمان استفاده می‌کنند.

امروزه شبکه‌های پهنای باند خانگی زیر فشار موبایل، اینترنت اشیا و وسایل متصل قرار دارند. ممکن است جریان‌های اطلاعاتی به‌هم بریزند، گلوگاه‌هایی به وجود بیایند و مشکلات برخواسته از ISP می‌تواند روند استفاده از دستگاه‌های خانگی را با مشکل مواجه کند.

سرویس‌های تلفن همراه همیشه همینگونه که ما انتظار داریم باقی نخواهند ماند

به‌عنوان مثال در انگلستان، ارائه‌ی روتر‌های محدود و بنیادی به مشترکین مخابرات و تلاش برای تغییر به سمت تجهیزاتی با کیفیت بهتر، برای افراد عادی فرآیندی زمان‌بر است. شما می‌توانید برای سرعت بالا و قابلیت اطمینان، پول بیشتری خرج کنید؛ ولی با تجهیزات روتری موجود که زیاد روی آن سرمایه‌گذاری نشده است، انتظارات زیادی نباید داشته باشید. در واقع سرمایه‌گذاری روی زیرساخت‌های پهنای باند نیاز به بهبود دارد. سرویس‌های تلفن همراه همیشه همینگونه که ما انتظار داریم باقی نخواهند ماند.

شرایط حتی از این هم بدتر می شود؛ چراکه اینترنت اشیا و دستگاه‌های متصل، صنعتی چندقسمتی ایجاد کرده‌اند. اکوسیستم‌های کنونی با هم متفاوتند. مثلا یک اکوسیستم، اندرویدی است یا تنها با بلوتوث کار می‌کند. در جاهایی هم دستگاه‌ها تنها انحصاری عمل می‌کنند؛ مثلا دستگاه‌های هوم‌کیت اپل یا برند‌هایی مثل فیلیپس، سامسونگ و … همگی انحصاری و متفاوت از یکدیگر کار می‌کنند. طبیعی است که هرچه تنوع این قبیل چیزها در خانه بیشتر باشد، شبکه‌ی خانگی پیچیده‌تر خواهد شد.

این‌ همان جایی است که شبکه‌ی مش وارد عرصه می‌شود. راهول پاتل از شرکت کوالکام معتقد است که فناوری‌های مش می‌توانند اینترنت اشیا خانگی را متحول کنند.

سیستم شبکه‌ی مش نه‌تنها سرویس وای‌فای خانگی را به‌طور کامل ارائه می‌دهد، بلکه مشکلات مربوط به اتصال را که در بالا به آن پرداختیم، حل می‌کند. این سیستم با تشکیل دادن یک مرکز برای داده‌ها، رسانه، و دستگاه‌های اینترنت اشیا، آن‌ها را مدیریت و کنترل می‌کند. همچنین فرصت‌هایی برای آنالیز داده و سرویس‌های بررسی داده‌های اتصال فراهم می‌کند.

پیاده‌سازی چنین سیستم‌هایی برای افراد کمی هزینه‌بر است؛ با این حال بسیاری از افراد آن را ترجیح می‌دهند. مشتری‌های این سیستم‌ها در این باره می‌گویند:

نیاز ما به وای‌فای همانند نیاز به آب و سایر نیازهای اساسی زندگی است.

پاتل می‌گوید وای‌فای مش هم‌اکنون در آمریکا و اروپا در حال گسترش است؛ ولی ارائه دهندگان خدمات اینترنتی هنوز برای سرمایه‌گذاری در مورد این فناوری به توافق نظر نرسیده‌اند.

فناوری‌های مش کوالکام شامل Wi-Fi SON، هم اکنون توسط شرکت‌هایی مثل ارو، گوگل وای‌فای، تی‌پی لینک، لوما و نت‌گیر استفاده می‌شود. شرکت کوالکام با کار روی تراشه IEE 802.11ax، پلتفرمی با ۱۲ استریم تولید کرده است که توسط پردازنده چهار هسته‌ای ۶۴ بیتی ۱۴ finFET CMOS تجهیز شده است.

پاتل می‌گوید که این تراشه هم‌اکنون در حال فروش است و مش، فناوری بزرگ بعدی برای صنعت وای‌فای خواهد بود. مش با ارائه محصولاتی در بازار بر اساس فناوری‌های شرکت کوالکام در نیمه دوم ۲۰۱۸ وارد بازار خواهد شد.

اینترنت اشیا

پاتل گفت محصولات مشی که قبلا از فناوری‌های ۸ استریمی استفاده می‌کردند، نمی‌توانستند اتلاف انرژی خود را کنترل کنند و در نتیجه داغ می‌کردند. به همین دلیل به یک فن برای خنک‌سازی نیاز داشتند. این نوع محصولات از آنجایی که برای شرکت مناسب و مقرون‌به‌صرفه نبودند، کنار گذاشته شدند. اما همین امر باعث شد انگیزه شرکت کوالکام برای بهبود عملکردش بالاتر رود.

آخرین نسخه از طرح ۱۲ استریمی، می‌تواند با یک کابل ساده اترنت، برق مورد نیاز خود را تأمین کند. بنابراین شرکت کوالکام امیدوار است که این پیشرفت بتواند ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی و سایر شرکت‌های فروشنده را مجاب کند که از فناوری‌های شبکه مش استفاده کنند.

پاتل معتقد است که به‌کارگیری شبکه‌ی مش نه‌تنها به سود مشتری است، بلکه اگر شرکت‌ها بخواهند در آینده درآمد خود را حفظ کنند باید به این فناوری روی بیاورند.

به‌عنوان مثال از یک شبکه‌ی مش قوی و معتبر می‌توان برای کنترل یک محله استفاده کرد. اگر مشکل اتصال در جایی رخ داد، این شبکه به‌سرعت و بدون اینکه نیازی به گزارش مشترکین یا هزینه آمدن مهندسان باشد، آن را حل می‌کند.  انتظار مشترکین از وای‌فای خانگی بالا است و آن‌ها انتظار دارند که ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی به قول‌هایی که در مورد سرویس به مشترکین داده‌اند، عمل کنند. پاتل می‌گوید:

وظیفه‌ی حل مشکلات خانگی بر عهده اپراتور است و اگر اپراتور نتواند مشکل را حل کند، ارائه‌دهندگان ابر مثل گوگل مشکل را حل خواهند کرد.

بر اساس گفته‌های پاتل، اگر ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی پیشنهادات بهتری برای مشترکین آینده ارائه نکنند، شکست خواهند خورد؛ چراکه این مشترکین انتظار خواهند داشت که بتوانند با استفاده از وای‌فای، از اینترنت اشیا و دستگاه‌های متصل خود نهایت بهره را ببرند.

علاوه بر اینها، شبکه‌ی مش می‌تواند زیرساخت‌های مورد نیاز برای استخراج داده‌ها و کسب درآمد از طریق اطلاعات در خانه را فراهم کند و اگر ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی در این زمینه چاره‌ای نیندیشند، در کسب درآمد در آینده دچار مشکل خواهند شد.

اگر ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی وارد چالش جدید نشوند، مشترکین به سمت ارائه‌کننده ابر یا کلود خواهند رفت. پاتل گفت:

اگر ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی به فکر چاره و آینده نباشند، ترافیک داده‌های خانگی به سمت سیستم رایانش ابری خواهد رفت و آن‌ها بی‌نصیب خواهند ماند. شما به‌عنوان یک مسئول عملیات باید از وای‌فای خانگی حمایت و پشتیبانی کنید و اگر سریع عمل نکنید، قافیه را به ارائه‌دهندگان ابر خواهید باخت و در آینده کنترلی روی اتفاقات خانگی نخواهید داشت.

منبع ZDNET ,  Zoomit 

استخدام کارشناس فروش در دفتر تبریز

استخدام کارشناس فروش در دفتر تبریز
عنوان آگهی
کارشناس فروش
تحصیلات
کارشناسی و بالاتر
صنعت فناوری اطلاعات (سخت افزار و نرم افزار) جنسیت تفاوتی ندارد
گروه شغلی فروش – بازاریابی سن ۲۵-۳۵
سطح ارشدیت کارشناس حداقل سابقه کار  ۳ سال
شهر محل کار تبریز روز کاری شنبه الی چهارشنبه : ۸-۱۶:۳۰
پنج شنبه : ۸-۱۲
شرح شغل و وظایف
۱.جستجو برای مشتریان جدید
۲.ایجاد و حفظ ارتباط با مشتریان فعلی و بالقوه
۳.پیگیری روند فروش با توجه به سیاست فروش و اهداف شرکت
۴.برقراری ارتباط با مشتریان از طریق ارتباط مستقیم ، تماس تلفنی و مکاتبات نوشتاری (ایمیل، نامه، فکس و غیره)
۵.مذاکره و فروش با مشتریان بالقوه
۶.توانایی ارزیابی انتظارات مشتری
۷.توانایی پیشبرد اهداف فروش مطابق برنامه فروش اعلامی شرکت و گزارش دهی پیشرفت کار
دانش تخصصی و مهارت‌های مورد نیاز
۱.داشتن تجربه کاری در حوزه  فروش
۲.آشنایی با نرم افزار CRM و توانایی ثبت و گزارش گیری فعالیت های روزانه در CRM
۳.مهارت برقراری ارتباط موثر، دارای روابط عمومی خوب، مهارت در فروش و مذاکرات تلفنی
۴.باانگیزه، فعال و با انرژی و توانایی انجام کار با حداقل نیاز به نظارت
۵.توانایی و مهارت در کار گروهی و سخت کوشی
۶.آشنایی با نرم افزارهای MS Office و بکارگیری آن
۷.آشنا با فرآیند بازاریابی
۸.توانایی ایجاد ایده های جدید برای افزایش سهم بازار
۹.آشنا با محصولات فناوری اطلاعات به خصوص محصولات ذخیره سازی و امنیت
۱۰.تجربه فروش سازمانی B2B امتیاز محسوب می شود
۱۱.تجربه در صنعت فناوری اطلاعات امتیاز محسوب می شود
مهارت های نرم افزاری مورد نیاز
Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft Access
Microsoft Powerpoint
Microsoft Dynamics CRM

“جهت ارسال رزومه نسبت به تکمیل فرم استخدام در وبسایت شرکت اقدام نمایید”

معرفی دستگاه های ذخیره سازی متصل به شبکه  NAS

معرفی دستگاه های ذخیره سازی متصل به شبکه  NAS

سینولوژی

در سال های اخیر روش های جدیدی به منظور ذخیره سازی داده در شبکه های کامپیوتری پدید آمده است. یکی از این روش ها که از محبوبیت فراوانی برخوردار است، ذخیره سازی داده بر روی دستگاهی است که از طریق ارتباطات شبکه ای نظیر کابل ها، شبکه های بیسیم و.. بتوان به آن ها دسترسی یافت. به این گونه دستگاه ها به اصطلاح، دستگاه های ذخیره سازی متصل به شبکه یا  NAS[۱]گفته می شود. این ابزارها به کاربران خانگی و شرکت ها امکان ذخیره و بازیابی مقادیر زیادی از اطلاعات مورد استفاده آن ها را می دهد.

houpad-arti

در گذشته، فلاپی دیسک ها به طور گسترده ای برای به اشتراک گذاشتن داده ها استفاده می شدند(فلاپی دیسک ها دست به دست می شدند). این ابزارها از صفحات مغناطیسی به منظور ذخیره سازی اطلاعات استفاده می کردند، اما با مقیاس های امروزی ظرفیت ناچیزی داشتند. امروزه اگرچه مکانیزم ذخیره سازی بر روی صفحات مغناطیسی هنوز بر روی هارد دیسک ها مورد استفاده قرار می گیرد، اما در دنیای امروز نیاز به ابزارهای ذخیره سازی با ظرفیتی به مراتب بیشتر از ظرفیت فلاپی دیسک ها و با قابلیت دسترسی و جابه جایی از طریق شبکه وجود دارد.

کسب و کارها

کسب و کارهای امروزی تعداد زیادی از اسناد الکترونیکی از جمله فایلهای متنی، فایل های تصویری، فایل های صوتی و کلیپ های ویدیوئی را تولید و نگهداری می کنند، به علاوه کاربران خانگی با پیدایش فایل های موسیقی، تصاویر، ویدئویی و… نیاز به ابزارهای ذخیره سازی را بیشتر و بیشتر احساس می کنند. به منظور حل مشکلات ذخیره سازی و دسترسی به داده ها، استفاده از ابزاری متمرکز به منظور سرویس دهی به کاربران از طریق شبکه پیشنهاد متخصصان این حوزه است. در ساده ترین شکل ممکن می توان از فایل سرورها که کامپیوتری هستند که در آن یک سیستم عامل اشتراک گذاری فایل ها را کنترل میکند، بهره برد. اما این راه حل نیازمند دستگاه هایی است که علاوه بر قابلیت پردازشی مناسب و پشتیبانی از حافظه هایی با ظرفیت بالا، قابلیت سرویس دهی همزمان به چندین کاربر را نیز داشته باشند.

ذخیره سازی تحت شبکه چیست؟

دستگاه های NAS مجموعه ای از هارددیسک ها هستندکه کاربران می توانند از طریق شبکه به آنها دسترسی پیدا کنند. این دستگاه ها دارای یک سیستم عامل هستند که برای کاربردهای ذخیره سازی اختصاصی سازی شده است. از NAS به منظور مدیریت متمرکز فایل ها و منابع اطلاعاتی سازمان استفاده می شود و با استفاده از آنها، می توان به راحتی فایل های سازمانی و مورد نیاز کاربران را در محیطی ایمن به اشتراک گذاشت. می توان گفت وظیفه ی اصلی NAS در یک سازمان، تأمین نمودن نیازهای ذخیره سازی است.

 

houpad-art2

این دستگاه ها یک سخت افزار پر سرعت، کارآمد، تک منظوره و اختصاصی هستند که اغلب به آنها جعبه[۲] NAS گفته می شود و طوری طراحی شده اند که به تنهایی نیازهای خاص ذخیره سازی سازمان را با استفاده از سیستم عامل و سخت افزار و نرم افزار خود در بهترین حالت برآورده سازد.

ho-3

این سیستم ها با هدف پاسخگویی به نیازهای خاص در کوتاهترین زمان ممکن طراحی شده اند و در مدل های پیشرفته تر علاوه بر در اختیار داشتن تکنولوژی هایی به منظور جلوگیری از دست رفتن اطلاعات در هنگام خرابی هارد دیسک ها، امکاناتی نظیر ایجاد نسخه دوم اطلاعات بر روی دستگاه مشابه را نیز پشتیبانی می کنند.

ho-4

در هنگام استفاده از دستگاه های NAS کاربران به جای آنکه از هارد دیسک های سیستم های خود به منظور ذخیره سازی اطلاعات سازمانی و اداری استفاده کنند.  به دستگاه NAS متصل شده و اطلاعات را در آنجا ذخیره و یا از آنجا بازیابی می کنند. از آنجایی که کاربران برای اتصال به دستگاه NAS از مسیر شبکه ای اقدام می کنند. تلاش می شود تا عملیات دسترسی، ذخیره سازی و تغییر به صورت امن و با مدیریتی آسان در اختیار کاربران قرار گیرد.

ho-5

مزا

استفاده از NAS، مزایای فراوانی را برای کسب وکارها به همراه خواهند داشت، از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • به اشتراک گذاری تصاویر، اسناد، فایل های چندرسانه ای و صفحات گسترده خصوصاً برآورده سازی نیازهای چاپ و ویرایش فایل
  • کاهش ملزومات پرسنلی و ملزومات زمانی برای استقرار، مدیریت و نظارت بر ذخیره سازی اشتراکی
  • قابلیت انعطاف پذیری و مقیاس پذیری برای انطباق با ملزومات تجاری
  • قابلیت تنظیم آسان و از راه دور این دستگاه ها
  • قابلیت توسعه و افزایش ظرفیت بسته به نوع و برند
  • و …

ho-6

در پایان باید اشاره کرد که محصولات NAS برای ذخیره سازی داده ها با هر بودجه مالی قابل انتخاب هستند و می توانند پاسخگویی نیاز بسیاری از کسب و کارها به خصوص آژانس­های تبلیغاتی، آتلیه های عکاسی و شرکت های بازرگانی باشند.

[۱] Network Attached Storage

[۲] Box