Netbackup Appliance

Netbackup Appliance

نرم افزار Netbackup محصول شرکت Veritas در سال ۲۰۱۷ رتبه اول در حوزه پشتیبان گیری را در دنیا کسب کرد.

این سازنده امکان ارائه سرویس خود به صورت نرم افزاری و سخت افزاری را دارد که نمونه Appliance را توصیه کرده است و دلایلی را در این خصوص مطرح نموده است:
۱- با استفاده از این Appliance حجم کمتری از منابع سخت افزار استفاده می گردد و بازده سرویس بالاتری ارائه خواهد نمود.
۲- با تهیه یک سخت افزار می توان ظرفیت های PB را نگهداری نمود.
۳- زمان بازیابی اطلاعات از دیتای Dedup شده یکسان می باشد در واقع Deduplication در زمان بازیابی، تداخلی ایجاد نمی کند.
۴- طبق بررسی های Vendor استفاده از این Appliance تا ۶۳ درصد نگهداری از تجهیز را تسهیل می نماید.
۵- بهبود راهکارهای مبتنی بر پشتیبان گیری Oracle
۶- در صورت استفاده از سرویس Netbackup مبتنی بر راهکار نرم افزاری، هزینه ها تا ۵۳درصد افزایش خواهد یافت.

حال با دلایل شرکت سازنده و آماری که محاسبه نموده است مشخص می شود استفاده از Appliance کاملا منطقی و مقرون به صرفه می باشد.
قابلیت High Availability همراه با Throughput بسیار بالا سرویس پشتیبان گیری را برای شما در سطوح مختلف از جمله مجازی و فیزیکی و نرم افزار فراهم می نماید.

لازم به ذکر است هنگامی که کلاستر تشکیل می شود سرویس توسط یکی از تجهیزات ارائه می شود.

– ۱۲۰ ترابایت ظرفیت با قابلیت افزایش تا ۱.۹PB
– کاهش فضای ذخیره سازی تا ۵۰ برابر و امکان استفاده از ۹۹ درصد پهنای باند موجود
– نصب و راه اندازی تجهیز به همراه سرویس ها در کمتر از ۳۰ دقیقه
– استفاده از HA در سخت افزار و جلوگیری از SPOF
– پشتیبانی از شبکه با پورت ۱۰G تا ۲۰ پورت
– پشتیبانی از FC تا ۱۶ پورت , …

نصب و راه اندازی Vmware Tools در لینوکس

نصب و راه اندازی Vmware Tools در لینوکس

برای نصب و راه اندازی Vmware Tools  بر روی سیستم عامل لینوکس که توزیع RPM  را ساپورت نمی کند و یا کرنل مربوطه ان تغییر یافته است ( سیستم عامل هایی غیر از Redhat Linux )  در محیط Vmware  مراحل زیر را به ترتیب دنبال می نماییم :

  • از روشن بودن ماشین مجازی اطمینان پیدا می کنیم
  • در صورت استفاده از محیط گرافیکی Command Shell ( محیط متنی ) لینوکس را باز می نماییم

لازم بذکر است می بایست با کاربر Root  به سیستم Login  نمایید یا می بایست با دستور Sudo  هریک از مراحل زیر را  کامل نمایید

  • در محیط مجازی ESXI بر روی ماشین مورد نظر راست کلیک کرده و از قسمت Guest گزینه Install / Upgrade Vmware Tools  را انتخاب می نماییم و گزینه OK  را انتخاب می نماییم
  • دستور زیر را در محیط لینوکس اجرا می نماییم با استفاده از دستور زیر دایریکتوری به نام Cdrom در قسمت  mnt  ایجاد می نماییم

mkdir /mnt/cdrom

  • حالا می بایست با استفاده از دستور زیر cdrom را به سیستم Mount  نماییم

Mount  /dev/cdrom  /mnt/cdrom

  • با استفاده از دستور زیر فایل VMwareTools-version.tar.gz را به دایریکتوری موقت tmp  جهت اجرا کپی می نماییم

cp  /mnt/cdrom/VMwareTools-version.tar.gz /tmp/

  • برای مشخص کردن نسخه Vmware Tools دستور زیر را اجرا می نماییم

ls /mnt/cdrom

نتیجه خروجی دستور بالا بصورت زیر می باشد

# VMwareTools-5.0.0-12124.tar.gz

  • به دایریکتوری مربوط به tmp وارد شده و با استفاده از دستور زیر tar محتویات فایل vmware-tools-distrib را استخراج می نماییم ( Extract )

Cd /tmp
tar -zxvf  VMwareTools-version.tar.gz

  • پس از Extract کردن به دایریکتوری vmware-tools-distrib  رفته و دستور زیر را جهت نصب Vmware Tools  اجرا می نماییم

cd vmware-tools-distrib
./vmware-install.pl

  • بعد از اجرای دستور فوق سیستم برای نصب Vmware Tools بر روی ماشین مورد نظر اماده شده و پیغام هایی ظاهر می شود که تنها نیاز به وارد کردن کلید Enter می باشد.

در انتهای کار به شما پیغام نصب موفقیت آمیز Vmware Tools  را نشان می دهد

VMware Tools successfully

  • در صورت استفاده از محیط گرافیکی لینوکس می بایست جهت کارکرد صحیح Mouse و همچنین تغییر گرافیک دستگاه X Windows را ریستارت نماییم سپس دستور زیر را وارد می نماییم

/usr/bin/vmware-toolbox

  • براساس محیط سیستمی که شما از آن استفاده می نمایید شاید نیاز باشد cdrom را Umount  نمایید برای این کار از دستور زیر استفاده می نماییم :

umount /mnt/cdrom

  • در صورت نیاز به حذف Vmware Tools از ماشین مورد نظر به صورت زیر عمل می نماییم

cd
rm /tmp/VMwareTools-version.tar.gz
rm -rf /tmp/vmware-tools-distrib

در صورت استفاده از سیستم عامل لینوکس Redhat  و داشتن بسته RPM  برای نصب Vmware Tools تمامی مراحل مشابه بالا می باشد اما بطور کلی بصورت زیر عمل می نماییم :

  • mkdir /mnt/cdrom
  • mount /dev/cdrom /mnt/cdrom
  • rpm -ivh /mnt/cdrom/VMwareTools-version.rpm
  • /usr/bin/vmware-config-tools.pl

 

میخواهید UTM بخرید؟ این سوالات را از خود بپرسید

میخواهید UTM بخرید؟ این سوالات را از خود بپرسید

قبل از اینکه به سراغ خرید دستگاه های UTM بروید، اینجا سوالاتی است که باید از خودتان و در مورد شبکه ای که قصد تهیه دستگاه برای آن را دارید بپرسید. با این سوالات به یک دید کلی میرسید که چه دستگاه و با چه ویژگی های سخت افزاری برای شما مناسب است. اینجا لیست سوالاتی است که نیاز دارید بپرسید و بدانید که UTM شما باید:

  • یک سیستم امنیتی تمام و کمال برای تمامی پروتکل ها و تکنولوژی های موجود داشته باشد، یا نیاز دارد که تنها تکنولوژی ها ونیازهای فعلی سازمان شما را پاسخ دهد؟
  • چه نوعی از امنیت می بایست توسط UTM در سازمان شما ایجاد شود؟ ) مکانیزم های مربوط به Firewall، VPN، Application Control، و غیره(
  • آیا نیاز دارید که یک Access Point بی سیم در دستگاه شما تعبیه شده باشد؟ معمولا دستگاه های UTM خاصی دارای این قابلیت هستند که معمولاً دستگاه های سطوح پایین تر و مربوط به کسب و کارهای کوچک و متوسط هستند.
  • پهنای باندی که قرار است توسط دستگاه مدیریت شود چه میزان است؟ این میتواند شامل دریافت و جمع آوری اطلاعات از دستگاه های تک تک کاربران، دریافت اطلاعات از پهنای باند ارسالی و دریافتی هر کاربر، مقدار استفاده از پهنای باند توسط هر کاربر، تعداد کاربرانی که هر لحظه به اینترنت دسترسی دارند و یا حتی تعداد ایمیل ها ارسالی و دریافتی هر کاربر باشد. همچنین دستگاه میتواند وظیفه آنالیز این رکورد ها و اینکه آنها مکررا اتفاق می افتند یا خیر را نیز بر عهده داشته باشد. این اطلاعات میتواند کمک کند که سایز دستگاه UTM اینکه آیا شبکه ما نیاز به بازسازی و طراحی مجدد دارد یا خیر را نیز تعیین کند.
  • چه تعداد کاربر در شبکه سازمان حضور دارند؟ چه تعداد دستگاه، اعم از ثابت و موبایل، در شبکه حضور دارند؟ بالاترین و پایین ترین میزان حضور دستگاه ها در شبکه در چه زمانی و با چه خروجی است؟ از حداقل دو سال قبل تا به حال تغییرات تعداد افراد به چه صورت بوده است؟ پاسخ به این سوالات میتواند تعیین کند که میزان رشد شما چگونه است و نیاز های آینده شما چطور میتواند باشد؟ همچنین میتوانید با این پاسخ بسنجید که باید دستگاهی بخرید که از نظر فنی قابلیت گسترش داشته باشد یا نه.
  • آیا شما به یک آنتی ویروس Gateway نیاز دارید یا نه؟ بسیاری از UTM ها دارای آنتی ویروس های Gateway هستند، ولی اغلب سازمان ها تمایلی به تعویض سیستم آنتی ویروس خود ندارند و ترجیح میدهند که با سیستمی مجزا کار کنند. ولی این مطلب را باید مد نظر داشت که بین عملکرد آنتی ویروس Gateway و آنتی ویروس Client تفاوت هایی وجود دارد
  • در هنگام خرید این دستگاه، تمامی موارد فوق را بخاطر داشته باشید و از آنها نوت برداری کنید. این امر شما را کمک میکند تا بهترین گزینه را برای نیاز فعلی و آتی سازمان خود انتخاب کنید.