Remove the letters A, B and O blood donation campaign to mark the brand logo

A, B and O letters are widely used in society could be chaos if there were a great way to fall. On the other hand the letters are different blood groups and community may not even exist without them. The campaign on social networks with the hashtag #MissingType and the importance of blood donation among the people will show up. Many famous companies have supported this campaign and letters of their names were listed. The campaign from 16 August to 21 August has been implemented in 21 countries around the world.
ICTN now joined the campaign to support it.

کمپین اهدای خون

کمپین اهدای خون

کمپین اهدای خون

کمپین اهدای خون

کمپین اهدای خون

کمپین اهدای خون

Demo of EMC’s Hybrid Cloud Solution

Demo of EMC’s Hybrid Cloud Solution

در VMWorld سال پیش EMC راهکار Hybrid Cloud خود را بر پایه محصولات EMC و تکنولوژی Vmware، به نمایش گذاشت. نکته برجسته در این مورد اینست که شرکت EMC در مدت زمان بسیار کوتاهی توانست این محصول را جهت ارائه و نمایش آماده نماید. EMC همچنین در حال تهیه چارچوب و دستورالعملی برای مشتریان است تا آنها نیز بتوانند با اجرای آن یک Hybrid Cloud را بسرعت و بدون اعمال مشکلات و هزینه های مربوطه، برای خود برپا کنند. بدین گونه مشتریان می توانند به سرعت مزایای این گونه Hybrid Cloud را دریابند.

ساده سازی سرویس های نرم افزاری App Owners و Backup Admins

مدیران سرویسهای نرم افزاری (App Owners  ) و مدیران تولید نسخ پشتیبان ( Backup Admins ) می توانند دیتا سنترها و زندگی خود را ساده تر نمایند.

زمانی که مدیران سرویسهای نرم افزاری (App Owners  ) و مدیران تولید نسخ پشتیبان ( Backup Admins ) دچار تناقض در درک اولویتها می گردند، نگهداری دیتا سنتر با راندمان بالا میسر نخواهد بود. محدودیتها تکنیکی در گذشته، تولید کنندگان و مدیران سرویسهای نرم افزاری را مجبور می کرد که به Backup Admin برای تولید نسخ Backup و  Recoveryاز دیتابیسهای خود تکیه کنند. اگر روش مورد استفاده از سوی Backup Admin قادر به پوشش SLA درخواستی از سوی Application Owner نباشد، آنگاه Application Owner ها در پاسخ، خود به طور جداگانه اقدام به تولید نسخ پشتیبان مورد نیاز خود می کنند. این راهکار بدین معناست که دیتا سنترها در تمام دنیا به سیلوهای بزرگی برای نگهداری اطلاعات غیر ضروری و تکراری تبدیل شده اند که این موضوع خود تناقض در درک اولیتها از سوی Backup Admin ها و Application Owner ها را بیشتر نمایان می نماید.

در حالیکه Backup Admin، به همان شیوه سنتی خود در حال تهیه نسخ پشتیبان هستند، معمولا از تولید نسخ پشتیبان جداگانه و تکررای از سوی Application Owner مجموعه نیز کاملا غافل هستند. Application Owner  نیز تا زمانی که این نسخ پشتیبان اضافی که بروی دیسک ( فارغ از نوع آنها ) تولید می شود، در دسترس آنها باشد به بهره برداری از آن می پردازند. و چه بسا که فضای مورد استفاده از سوی Application Owner برای تولید این نسخ پشتیبان اضافی، بروی هارددیسکهایی با سرعت و قیمت بسیار بالایی باشد. در EMC ما به این ساختار هزینه بر و ناکارآمد، ” Accidental Architecture ” ( معماری تصادفی ) می گوییم.  و جالب است بدانید علیرغم آنچه شما فکر می کنید این ساختار در سازمانهای مختلف، بسیار رایج است. تنها اگر اولویت میان Application Owner و Backup Admin بر همدیگر منطبق شوند و دارای همزمانی شوند است که یک ساختار ایده آل و ساده تولید می گردد که می تواند تمامی نیازهای SLA مورد درخواست Application Owner را پاسخگو باشد.

EMC این معماری ایده آل را با راهکار Data Domain Boost for Enterprise فراهم نموده و امکان سادگی و امکان همزمانی الویتها را برای هر دو گروه Backup Admin و Application Owner تولید کرده است.

DD Boost for Enterprise Apps با تولید یکپارچگی توسط Client خود، سرور Basckup را بطور کامل دور می زند ( Bypass ) و سبب حذف تمامی ساختارهای تصادفی می گردد. این موضوع قابلیت کنترل مستقیم بکاپ های تولید شده از نرم افزارهای دلخواه Application Owner توسط Data Domain را برای آنها فراهم می کند. همچنین بعنوان یک متمم برای این قابلیت جدید Application Owner ، EMC از EMC Data Protection Advisor نیز جهت توانمند سازی و افزایش دامنه دید Backup Admin استفاده کرده است. DPA با بهره گیری از پایش، تحلیل و گزارشات خودکار خود، می تواند یک چشم انداز جامع از محیط حفاظت شده را پیش روی Backup Admin قرار دهد.

دیگر نیازی نیست که  Application Ownerنگرانی از بابت SLA داشته باشند، زیرا DD Boost for Enterprise امکان دسترسی و کنترل مستقیم فرآیندهای بکاپ را برای آنها فراهم آورده است و بدین گونه آنها هر لحظه می توانند در جریان این گونه اطلاعات باشند. همانگونه که Application Owner به مدیریت پایگاه های داده ای نظیر  Oracle RMAN، Microsoft SQL Server، SAP، SAP HANA و یا IBM DB2 می پردازد، با ابزارهایی بسیار مشابه نیز می تواند به مدیریت فرآیند بکاپهای مربوط موجود بروی Data Domain بپردازد. پس خداحافظ Storage Silos ها و خداحافظ روزهای بکاپ های بیهوده و اضافی!

Backup Admin ها و  Application Ownerها، هر دو به اتفاق آرا معتقدند که راهکار DD Boost for Enterprise باعث ساده سازی فرآیندها در دیتا سنترها شده اند. و همگی به این موضوع اذعان دارند که این راهکار با بهره گیری از تکنولوژی Client-Side Deduplication باعث افزایش سرعت و افزایش بهره وری شده است. با توزیع فرآیند پردازش Deduplication به سرور بالادستی، نرم افزار موجود بروی سرور قادر خواهد بود تا قبل از انتقال داده ای بروی بستر شبکه از منحصر بفرد بودن آن اطمینان یافته و از انتقال داده های تکراری و تولید بار بروی بستر شبکه جلوگیری نماید. این شیوه باعث افزایش 50% سرعت تولید نسخ پشتیبان ، 20% الی 40% کاهش بار تحمیلی به سرور و کاهش 80% الی 99% ترافیک شبکه می گردد.

پس اگر شما Application Owner و یا Backup Admin هستید که درگیر Storage Silos ها و یا الویتهای نامعلوم و گمراه کننده شده اید، با بهره گیری از قدرت راهکار  Data Domain Boost for Enterprise می توانید حصار ” Accidental Architecture ” را درهم بشکنید و به سادگی به محافظت از دیتاهای خود بپردازید. این راهکار هم بصورت Stand-Alone و هم بعنوان بخشی از EMC’s Data Protection Suite قابل دسترس است.

Nutanix و محصول Acropolis؛ آیا vMware باید نگران شود؟

Nutanix و  محصول  Acropolis؛ آیا vMware  باید نگران شود ؟

Nutanix

 

حدود 3 ماه پیش شرکت Nutanix محصول جدید خود به نام Acropolis را رسما معرفی کرد. Acropolis در واقع یک Hypervisor بر مبنای KVM است و همانگونه که انتظار می رفت هیاهوی بسیاری تولید کرد. ولی آیا vMware بعنوان یک رقیب باید به Acropolis نگاه کند و نگران باشد ؟

پاسخ کوتاه اینست که بله vMware لازم است که نگران باشد. البته بیش از نگرانی بابت رقیبی نظیر Acropolis باید از بابت عملکرد خود vMware  در قبال مشتریان و این صنعت نگران باشد! بالاترین تهدید Acropolis برای vMware را میتوان سادگی و استفاده آسان از آن دانست. به جرات می توان Nutanix را اولین شرکتی در این حوزه با این سهولت در بهره برداری، دانست.  اما تهدید که خود vMware مسبب آن است فراتر از اینهاست. سالهاست که مشتریان منتظر ورود قابلیتها خاص دیگر به محصولات vMware هستند، ولیکن تا کنون شاهد آن نبوده ایم. این در حالی است که دیگر رقبا در این عرصه توانسته اند تا حد بسیار زیادی قابلیت های موجود در vMware را در محصولات خود شبیه سازی نمایند. این توقف در ارائه قابلیتها از سوی vMware تا حدی باعث پراکندگی مشتریان vMware و جذب آنها به محصولات جدید شده است. دقیقا همان اتفاقی که برای Hyper-V مایکروسافت نیز افتاد. در ارائه اولیه Hyper-V نیز صحبت از قابلیتها بسیاری بود، ولی با گذشت زمان و عدم ارائه آنها از سوی مایکروسافت به دلایل بسیار، مایکروسافت کم کم بازار خود را در این حوزه به دیگر رقبا تحویل داد.

قطعا هنوز vSphere بدون هیچ شکی و یا ابهامی برترین Hypervisor این عرصه است و هنوز بهترین Ecosystem را در این صنعت در اختیار دارد. اما مدتی است که شاهد رکود نوآوری و ابداع در فضای Private Cloud ها می باشیم. امروزه کاربران با اشتیاق و سرعت کمتری نسبت به قبل به نسخ و ویرایش های جدیدvSphere ، خود را آپدیت میکنند و این هم عموما بدلیل فقدان قابلیت قانع کننده در ویرایش های جدید vSphere است. به عنوان نمونه ابزار vROPs یا همان vRealize Operation Manager ابزار خوبی است اما برای نیازهای بسیاری از کاربران بسیار بسیار پیچیده است و به هیچ وجه به سادگی و سهل استفاده بودن آن توجهی نشده است. با توجه به موارد ذکر شده ورودیهای جدید به بازار vMware نسبت به سالیان پیش رشد کمتری داشته و کم و بیش میتوان اظهار نمود که تقریبا متوقف شده است و این موضوعی است که Nutanix قصد دارد از آن بهره برداری نماید.

vMware  در این شرایط قصد دارد تا با فعالیتهایی نظیر Reworking Licensing، ترغیب مشتریان به خرید Suite های بزرگتر و بسط دادن بستر خود، به رشد دلخواه خود دست یابد. vMware بعد از چند قدم اشتباهی که برداشت، بطور واضح عکس العمل مشتریان خود را درک نمود. بسیاری از مشتریان vMware از مشتریان خرسند vMware به مشتریان ملزم و موظف vMware تبدیل شدند و این مشکل اصلی است.

حال باید دید آنها چگونه قصد دارند برتری خود را در این عرصه حفظ کنند. vMware نیاز دارد که مجددا تمرکز نماید. Nutanix توانسته تا با تمرکز بروی ظاهر، سادگی، انجام ساده کارها و در دسترس بودن آنها، برای مشتریان این بازار جذابیت بوجود آورد. توجه به نیاز مشتریان، این امری است که vMware به آرامی در حال فاصله گرفت از آن می باشد. شاید شرکت اپل بتواند به مشتریان خود بگوید آنها به چه چیزی نیاز دارند، زیرا مشتریان آنها، به اپل ایمان دارند، ولی شرکتهای بسیار کمی دارای این جایگاه نزد مشتریان خود هستند. ( و مطمئنا vMware هنوز در بین مشتریان خود این جایگاه را ندارد.)

و در پایان و بسیار شفاف من معتقدم که  vMware باید تلاش زیادی انجام دهد تا بتواند دید مشتریان خود را به پذیرش ترکیبی زیرساختهای “invisible” و vSphere در کنار یکدیگر، به عنوان یک سرمایه گذاری ارزشمند تغییر دهد.

معرفی PernixData Flash Virtualization Platform

معرفی PernixData Flash Virtualization Platform

فضای کاری Server-Side Flash Cache رو به داغ شدن است. در ابتدای امر این مجموعه Fusion I/O بود و پس از آن دیگر رقبا و … امروزه هم شرکت PernixData با ارائه محصولی با نام Flash Virtualization Platform و یا FVP وارد این بازار شده است.

بررسی محصول

نرم افزار FVP از شرکت PernixData به شما امکان Cache نمودن داده را بروی SDD های نصب شده بروی سرور برای شما فراهم می آورد. ممکن است با خود فکر کنید “خوب کی چی ؟؟”. vSphere نیز که خود این امکان را برای شما فراهم می آورد. درست است اما PernixData می تواند مزایای بسیاری برای شما فراهم آورد که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت. اما اجازه بدهید در ابتدا یک بررسی اجمالی نسبت به محصول داشته باشیم. هدف این راهکار، افزایش سرعت عملکرد Storage است که با توجه با عملکرد آن بسیار مقرون به صرفه می باشد. این نرم افزار از Flash Memory موجود بروی سرور بعنوان یک Cache واسط میان سرور و تجهیز Storage بهره می برد. در ویرایش های اولیه این نرم افزار تنها امکان پشتیبانی از سرویس Block یعنی پروتکلها ISCSI , FC وجود داشت ولیکن در ویرایشهای بعدی پشتیبانی از سرویس فایل نیز به آن افزوده شد.

Cache نمودن داده ها بروی سرور دارای مزایایی می باشد. داده های Cache شده بسیار نزدیک هستند. بسیار بسیار نزدیک. IO مربوطه لازم نیست که از Fabric ( شبکه Storage ) عبور نماید. این شیوه باعث پاسخگویی سریعتر و Latency پایین تر می گردد و همچنین باعث کاهش ترافیک Storage و Fabric شما می شود. تجهیز Storage که با رشد خرنده Utilization و Load درگیر بوده و به حداکثر توان خود نزدیک شده است، با بهره گیری از این نرم افزار می توان بار کمتری را به تجهیز Storage تحمیل کرد و نتیجتا دارای طول عمر عملیاتی بیشتری شود.

تفاوت محصول PernixData با دیگر رقبا در چیست ؟

اول اینکه هر نوع Flash Memory قابل استفاده است. PCIe کارت ؟ دیسک SSD ؟ و یا … . همه قابل استفاده هستند و تنها در سرعت با یکدیگر متفاوتند. این موضوع به شما امکان بهره گیری از انواع مختلفی Flash Memory را فراهم نموده و می توانید میان هزینه و سرعت مورد نیاز خود، یک تعادل فراهم نمایید. بعنوان نمونه یک سرور Cisco USC B200M2 و یا یک سرور HP BL-460 G6 را در نظر بگیرید. هیچکدام آنها امکان استفاده از کارتهای Mezzanine جدید Fusion I/O را ندارند. در حالیکه هر دو سرور امکان استفاده از SSD های موجود در بازار را دارند و با استفاده از PernixData و SSD این سرورهای نسبتا قدیمی نیز می توانند از این مزیت بهره ببرند.

مزیت دوم اینست که PernixData برای شما هم امکان Read Cache را فراهم می آورد و هم Write Cache. در حالیکه پیشتر تمامی راهکارهای دیگر رقبا تنها به Read Cache منجر می شد. اکنون با این نرم افزار شما می توانید Write Cache  را برای همه یا یک ماشین خاص فعال نمایید. حال این سوال پیش می آید که چگونه Write Cache و دیتا های موجود بروی SSD های Local سرورها را از خطرات احتمالی محافظت نماییم؟ اگر قبل از انتقال داده های موجود بروی SSD به Storage، Host مربوطه از کار بیفتد، آنگاه تکلیف آن قسمت از داده ها چه می شود؟ PernixData به شما امکان محافظت از داده ها را می دهد. شما می توانید از این قابلیت با استفاده از تولید نسخ دوم و یا Write Back Peers بهره برده و یا در صورت عدم تمایل آنرا غیر فعال نمایید. انتخاب با شماست. در صورت استفاده از این قابلیت، PernixData از پورت vMotion جهت تبادل داده میان Host ها و تولید نسخ مزدوج داده ها استفاده می کند.

سومین تفاوت اینست که بعد از نصب و راه اندازی تمامی قابلیتها و ویژگیها vSphere شما بدون هیچ گونه اختلالی یا انجام تغییر و یا انجام تنظیمات خاصی قابل بهره برداری هستند و الزامی به انجام تغییرات بروی هیچ ماشین مجازی نمی باشد و تنظیمات آن از درون vCenter توسز Plugin مربوطه قابل دسترسی می باشد.

نصب

نصب محصول بسیار ساده است. تنها به یک سرور ویندوزی نیاز دارید تا کنسول مدیریتی را به روی آن نصب نمایید تا بتواند با Plugin درون vCenter ارتباط برقرار نماید. پس از آن باید یک Flash Cluster تولید نمایید و Flash های موجود بروی Host ها را به ان بیافزایید. آنگاه PernixData شروع به تولید PSPs یا  همان Path Selection Policy جهت تععین سیاست انتخاب مسیر می کند. بخاطر داشته باشید که اگر شما از PowerPath/VE استفاده می کنید نمی توانید آنرا همزمان با FVP داشته باشید.

نگاهی به قابلیت Flash Read Cache

نگاهی به قابلیت Flash Read Cache

یکی از قابلیتهای جدید و موثر افزوده شده به Vsphere 5.5 به بعد، ویژگی است، بنام Flash Read Cache که به اختصار به آن vFRC هم می گویند. این ویژگی به شما اجازه می دهد تا از SSD های موجود بروی Host های خود بعنوان Storage Read Cache استفاده نمایید. با این شیوه شما تمامی Workload های  مورد نیاز ماشین های مجازی خود را بروی یک SSD با سرعت بالا در کنار Host خود دارید و بدین گونه می تواند تاثیر مثبتی بروی عملکرد و سرعت کل کلاستر مجازی شما داشته باشد. بدین روش شما به یک Throughput بسیار مناسب با Latency بسیار پایین دست میابید. بهره گیری از قابلیت vFRC هیچ گونه تاثیر مخربی بر دیگر قابلیتها و فعالیتها ندارد. شاید این سوال برایتان پیش آید که آیا تمامی Host ها باید دارای SSD باشند تا بتوان از این قابلیت در کلاستر استفاده نمود؟ پاسخ این سوال خیر است. زیرا که اگر شما تنها یک Host با SSD هم داشته باشید می توانید از این ویژگی بهره ببرید و در صورت نیاز می توانید با vMotion ماشین مجازی را به Host که فاقد SSD باشد، منتقل نمایید تا با این تفاوت که ماشین مجاری بروی Host جدید دیگر نمی تواند از vFRC بهره ببرد. پس هیج گونه محدودیتی برای اجرا آن در کلاستر خود ندارید.

تصویر شماره 1

شما می توانید حداکثر از 8 دیسک SSD و یا حداکثر 4 TB ، بروی هر Host و حداکثر تا 32 TB برای کل کلاستر بهره ببرید. زمانی که شما این SSD ها را به Cache Pool خود اختصاص می دهید، کماکان می توانید از بخشی از فضای آن نیز بعنوان فضایی جهت Host Memory Caching استفاده نمایید. ( بمانند همان شیوه ای که در گذشته در Vsphere 5.1 استفاده می شد. )

نقطعه ضعفی که به vFRC وارد است اینست که شما تمامی تنظیمات مربوطه را باید مستقیما بروی تک تک ماشین های مجازی خود اعمال نمایید و امکان تعریف تنظیمات مشابه برای یک گروه ماشین وجود ندارد. این بدین معناست که شما باید برای هر ماشین مجازی علاوه بر فعال نمودن قابلیت vFRC، باید مقدار ظرفیتی را که می تواند از Cache Pool را در اختیار بگیرد تعیین نمایید. ( به خاطر داشته باشید که از این ویژگی تنها می توانید بروی ماشین های مجازی با Hardware Version 10 به بعد استفاده نمایید.)

پس از تعیین سایز فضای Cache بروی ماشین مجازی باید Block Size مربوطه را نیز تنظیم نمایید. Block Size در واقع تعیین کننده حداکثر فضای  Cache  قابل استفاده توسز ماشین مجازی است. مقادیر آن به شرح زیر است :

 

4 K Block – Up to 4 GB

8 K Block – Up to 8 GB

16 K Block – Up to 16 GB

32 K Block – Up to 32 GB

1 MB Block – Up to 1 TB

RPO و RTO – درک تفاوت آنها

RPO و RTO – درک تفاوت آنها

درک مفاهیم RPO و RTO به شما کمک می کند تا پاسخ این سوال را داشته باشید؛ چقدر Downtime را می توانید بپذیرید؟ در بدترین شرایط چقدر از داده های شما از دست خواهد رفت ؟

RPO چیست ؟

RPO مخفف Recovery Point Objective است. تعریف کننده حداکثر داده ای است که سازمان پذیرش از دست دادن آنها را دارد.

به عنوان مثال اگر شما از سرور خود بصورت روزانه و در ساعت 23:00 یک بکاپ تهیه نمایید، آنگاه RPO در این حال در بدترین وضعیت برابر 24 ساعت است.

RTO چیست ؟

RTO مخفف Recovery Time Objective است که به معنی مدت زمان مورد نیاز جهت ریکاوری سیستم پس از بروز حادثه می باشد. در واقع به نوعی به Downtime مورد نیاز در صورت بروز حادثه اشاره می نماید.

آشنایی با چند مفهوم

  • Data vault : یک انباره Storage در سایت دوم که که داده ها بروی آن کپی شوند.
  • Hot Site : یک سایت که در صورت بروز هر گونه فاجعه در سایت اول بتواند تمامی عملیات سایت اصلی را انجام دهد. این سایت دارای سخت افزار و نرم افزار و سیستم عاملها و شبکه جداگانه خود است تا در صورت لزوم جایگزین سایت اول شود. تمامی این تجهیزات و ادوات همیشه در دسترس و در حال اجرا می باشند.
  • Clod Site : یک سایت که باید بتواند تمامی فعالیتهای مهم سایت اصلی را انجام دهد. این سایت موما با حداقلهای زیر ساختی IT راه اندازی می شود و عموما فعال نیست و در صورت لزوم سایت فعال می گردد.

EMC محصول Unity خود را معرفی نمود – قسمت دوم

EMC محصول Unity خود را معرفی نمود – قسمت دوم

برخی از ویژگی های Unity را در مقاله قبلی بررسی کردیم، با این وجود فکر کردم شاید اشاره به چندین نکته در مورد Data Protection وProtocol Support ها هم خالی از لطف نباشد.

Data Protection با Unity

شما قابلیت انجام یک سری Protection Management High Level به صورت Local و Remote در  Unisphere را دارید که این قابلیت ها شامل موارد زیر میشوند:

  • برنامه ریزی Snapshot ها
  • مشاهده برنامه های که توسط سیستم تعریف شده است
  • تغییر حالت های Protection.
  • دسته بندی برنامه ها بر اساس SLA
  • تنظیمات Replication.
  • مدیریت عملیات Replication مثل Failover و Failback در Session.
  • مشاهده State و Status های Replication Session.

 Unified Snapshot هم قابلیت های زیر را ارائه میکند:

  • Point-in-Time Snapshot Copies Of Data
  • Snapshot  برای فایل و بلاک
  • Snapshot ها به عنوان پایه Native Asynchronous Replication  بر روی Unity ها استفاده می شوند.

 

جدول زیر اطلاعاتی در مورد محدودیت های Snapshot بر روی Unity نمایش می دهد.

شما میتوانید به صورت Asynchronously  اطلاعات را به صورت File و یا Block  از Unity به Unity و یا به Unity VSA، VNXe و یا vVNX، نیز  Replicate کنید. چگونه میتوان اطلاعات VNX را روی Unity Array برد؟ EMC در جواب این سوال میگوید که RecoverPoint بهترین راه برای Array Replication از VNX1 یا VNX2 به Unity Platform است. اگر به دنبال حالات مختلف انتقال داده هستید، جدول زیر ممکن است کمک کند.

Protocolها و Filesystemها

یک سری پشتیبانی برای برخی ویژگی های جدید SMB و NFS وجود دارد که در زیر بیان شده اند:

حالات SMB Share

  • Continuous Availability
  • Protocol Encryption
  • ( Access Based Enumeration ( ABE
  • ( Distributed File System ( DFS
  • Branch Cache
  • Offline Availability
  • Umask

ویژگی های پشتیبانی شده:

  • Dynamic Access Control
  • Hyper-V Shared VHDX
  • Antivirus

NFS V4.0 & 4.1

Unity برای NFS v4.0 & 4.1 هم پشتیبانی معرفی کرده است:

  • قابلیت ها در RFC 3530 و RFC 5661 بیان شده است.
  • شامل  NFS ACL است.
  •  بر خلاف ورژن های قبلی NFS، این نسخه Stateful است.

با این حال محدودیت های زیر را  هم دارا هستند:

  • عدم وجود pNFS
  • عدم وجود Directory Delegation

FTP/SFTP

Unity دسترسی به NAS server را با FTP و SFTP پشتیبانی میکند.

  • این ویژگی های میتوانند به صورت جداگانه فعال و غیر فعال بشوند.
  • همچنین توسط Windows ،Unix و کاربر های Anonymous قابل دسترسی هستند.

لیست کنترل دسترسی

  • فعال و غیر فعال کردن دسترسی برای کاربرها، گروه ها و هاست ها.

FTP/SFTP auditing   میتواند بر روی NAS Server ها تنظیم شود.

  • Client IP, Time Of Connection, Uploaded/Downloaded Files
  • Log Directory و  ماکزیمم Log Size  قابل تنظیم است.

 

EMC یک Filesystem قابل گسترش جدید ارائه کرده است. این فایل سیستم یک فایل سیستم 64 بیتی است که مجموعه ای از سرویس های فایل، شامل موارد زیر را دارا است :

  • گسترش پذیری تا 64TBs
  •   Snapshotها با استفاده از فضای بهینه
  • قابلیت Shrink  فایل سیستم و پس گرفتن ان فضا
  • پشتیبانی تا 256 VMDK Clone
  •  Failover سریع
  • In-Memory Log Replay (یک بهبود در توانایی فایل سیستم تا بتواند خودش را به سرعت در هنگامی که یک Shutdown ناخواسته رخ میدهد، بازسازی کند. مزیت این فرآیند، نیاز  به زمان کمتر در Failover می باشد. )
  •  Quota Management بهبود یافته است.

جدول زیر اطلاعاتی در مورد بیشترین تنظیمات پشتیبانی شده برای فایل سیستم ها در Unity Platform را نمایش می دهد.

FAST Cache

حالات زیر برای FAST Cache در Unity Array ها وجود دارد.

 

بهبود های زیر نیز در این سیستم رخ داده است :

  • FAST Cache میتواند Online Expansion  را پشتیبانی کندT  تا ماکزیمم ای که سیستم پشتیبانی میکند و FAST Cache  میتواند Online Shrink را هم پشتیبانی کند.

توانایی Remove کردن همه ی FAST Cache ها به جز یک جفت FAST Cache را دارید.

CLI

حتما تا به حال پرسیده اید که برای Unity هم CLI وجود دارد یا خیر، همانند Naviseccli یا همان  (Navisphere Secure CLI). به هر حال Naviseccli خیلی ویژگی های منحصر به فردی دارد و ساعت ها طول میکشد اگر فردی بخواهد کاری که Naviseccli به صورت خودکار انجام میدهد، را انجام دهد. خبر خوب اینجاست که شما میتوانید دستورات UEMCLI را از Workstation یا از طریق SSH بر روی سیستم خود بزنید. و خبر بد اینکه برخی از Script های قبلی Naviseccli بر روی Unity UEMCLI کار نمیکند.

نکات دیگر:

چند نکته دیگر که به نظر جالب آمدند:

    1. Inline Compression قبل از سال جدید آمده خواهد شد و Deduplication هنوز برای Platform مهیا نشده است.
    2. محدودیت 10 DAE و 250 درایور به ازای هر باس وجود دارد. (همانند نسل 2 vnx)
    3. Unity، هنوز DAE هایی با تعداد 60 و 120 درایور را ندارد ولی یک برنامه در نظر گرفته شده تا بتواند تعداد بیشتری درایور را پشتیبانی کند.
    4. Date At Rest Eencryption یا همان ( D@RE) یک برنامه انتخابی است که فقط در هنگام خرید پیشنهاد داده میشود و بعد از آن نمیشود آن را فعال کرد. EMC حتی این تکنولوژی را در برخی از کشورها مانند چین و یا روسیه ارائه نمیدهد.

نتیجه گیری:

اگر شما مجبور به استفاده از Local Protection Tools در Unified VNX شده باشید حتما از تغییرات مثبتی که EMC در راستای پیوستگی ویژگی ها و ابزار در File و Block کرده است خوشحال میشوید. و اگر همواره با کمبود پروتکل های مدرن بر روی unified های قبلی رو به رو بودید، Unity یک تغییر بزرگ حساب می آید.

البته تغییر CLI خیلی خوش آیند نبوده است، اما یک فرصتی است برای اینکه دوباره ارزیابی کنیم که چقدر از Scrip های قبلی استفاده میکردیم و همچنین فرصتی برای من که تا چندین پست آینده در مورد دستورها و تغییراتی که در Naviseccli قابل استفاده بود و حال به صورت دیگری در UEMCLI انجام میشود، صحبت کنم.

خطای Heap globalCartel-1 already at its maximum size.Cannot expand

خطای Heap globalCartel-1 already at its maximum size.Cannot expand

هر یک از علایم زیر ناشی از خطای بیان شده می باشد و دلیل یکسانی دارند:

  • عدم توانایی اجرا vMotion (چه برای انتقال یک ماشین از هاست مورد نظر و چه برای انتقال به هاست ESXi).
  • عدم توانایی سرویس ها (چه برای سرویس هایی که از هاست مورد نظر اجرا میشوند و چه برای سرویس هایی که بر روی این هاست اجرا میشوند).
  • Fail شدن هاست ESXi هنگام Enable کردن سرویس ها و یا vMotion .
  •  هنگامی که اجرای  Task ها در Vsphere Client  به Error زیر ختم می شود :

A general system error occurred: Command /bin/sh failed

  • وقتی به کنسول ماشین مجازی متصل میشوید،و Error زیر را می بینید :

Unable to contact the MKS: Could not connect to pipe\\.\pipe\vmware-authdpipe

و

.Unable to connect to the MKS: connection terminated by server

  • وقتی ماشین مجازی را Power On می کنید، خطای زیر را دریافت می کنید :

VMK_NO_MEMORY

  • هنگام اتصال به ESXi shell خطای زیر را دریافت می نمایید :

can’t fork

  • هنگامی که در DCUI کلیدهای Alt+F12 را بزنید:

WARNING: Heap: 2677: Heap globalCartel-1 already at its maximum size. Cannot expand

  • و در log file مربوط /var/log/vmkwarning خطاهای زیر را مشاهده میکنید:

T

(تاریخ و زمان ذکر شده در بالا نسبت به شرایط متغییر است.)

  • در هنگام اجرای هر دستوری در ESXi هم با خطای زیر مواجه خواهید شد:

-sh: can’t set tty process group (Operation not permitted).

1.تصویر مربوط به خطا در هنگام روشن شدن ماشین مجازی

دلایل error  های بالا:

این خطاها در هاست های ESXi ای که بر روی سخت افزار HP با ورژن های AMS زیر قرار دارند رخ میدهد:

  • hp-ams 500.9.6.0-12.434156
  • hp-ams-550.9.6.0-12.1198610
  • hp-ams 500.10.0.0-18.434156
  • hp-ams-550.10.0.0-18.1198610

راه کار برای رفع این خطا:

این مشکل رایجی است که ESXi 5.x را تحت تاثیر قرار داده است. برای رفع این مشکل یکی از این روش ها را امتحان کنید. Upgrade کردن ESXi و در صورت عدم حل مشکل، به صورت دستی ورژن AMS را Upgrade کنید.

Upgrade نمودن ESXi

  • Upgrade کردن vSphere ESXi 5.5 Update 3 که در این لینک موجود است.

Upgrade به ورژن 19.0.1 و بالاتر

 

–  توجه: لینک های ارائه شده در تاریخ 12 August, 2015 معتبر بودند.

نصب درایورها

روش دیگر نصب درایور ها است که اطلاعات در مورد نصب درایور های و بروز رسانی Frimware سرورهای HP در این لینک موجود است.

حذف AMS Package

اگر هم نمیخواهید که هیچ یک را Upgrade نمایید، میتوانید Package را در تمامی ESXi هاست هایی که با ورژن AMS گفته شده هستند، پاک کنید.

توجه: در برخی از موارد Command هایی که بر روی هاست ESXi   اجرا میشوند با خطای cant’t fork رو به رو میشوند که در این صورت باید ماشین های مجازی بر روی این هاست را خاموش کرده و هاست را یکبار Reboot کرد.

ابتدا دستور زیر را برای متوجه شدن ورژن AMS بزنید:

esxcli software vib list | grep ams

  • سپس برای حذف کردن Package بر روی تمامی هاست هایی که این ورژن از AMS را دارا هستند:
  • به هاست خود توسط SSH متصل شوید. اطلاعات بیشتر در ( روش فعال کردن SSH در ESXi )
  • دستور زیر را برای Stop کردن سرویس هاس HP بزنید.

/etc/init.d/hp-ams.sh stop

  • دستور زیر را برای حذف VIB بزنید

esxcli software vib remove -n hp-ams

  • هاست را Restart کنید.

 

با اجرا هر یک از روش های فوق،خطا باید رفع شود و دیگر نباید با این خطا مواجه شوید.

روش نصب Patchها در Esxi

روش نصب Patchها در Esxi

  • به عنوان اولین مرحله پیشنهاد می کنم در صورت امکان هاست خود را در حالت Maintenance mode قرار دهید.

  • SSH هاست خود را فعال نمایید. در صورت نیاز به راهنمایی به این پست مراجعه نمایید.

  •  Patch های دانلود شده را به Datastore هاست منتقل نمایید.

  • توسط یک نرم افزار SSH Clinet نظیر Putty به هاست خود متصل شوید.
  •  دستور زیر را تایپ نمایید.

esxcli software vib update -d /vmfs/volumes/<your_datastore>/< File Name >.zip

  • در دستور فوق استفاده از سوئیچ Update باعث حفظ تمامی درایورهای سخت افزاری موجود و Vib فایلهای پیشین خواهد شد.
  • پس از چند دقیقه بروز رسانی به اتمام خواهد رسید. در صورت نیاز می توانید با دستور Reboot در محیط Command ، هاست را ریبوت نمایید.
  • از طریق زیر می توانید ویرایش نسخه ESXi خود را ببینید.

  • و یا با دستور زیر در محیط Command ویرایش Esxi را بیابید.

 esxcli system version get